Adresas: Naugarduko g. 84, Vilnius, (Maxima XX)
Telefonas: +370 5203 1330
El. pašto adresas: info@kelionesiturkija.lt

Apie mus

Karšta muzikinė vasara Turkijoje!

       

       

Šis artėjantis atostogų Turkijoje sezonas tikrai žada būti karštas ir pilnas pramogų. Vasaros sezonas įgaus pagreitį jau gegužės mėnesį, o keliauti į Turkiją tikrai bus dėl ko – viešbučiai kaip įmanydami stengiasi nustebinti ir pradžiuginti savo lankytojus puikiais pasirodymais, koncertais ir festivaliais.

      Turkijoje vasaros sezonas yra tikrai ilgas ir puikių šou bei įspūdingų atlikėjų pasirodymų čia nestinga, jų bus visą sezoną nuo gegužės 1-osios iki pat spalio pabaigos.Turkijos žvaigždės ir pasaulinio lygio atlikėjai pasirodys populiariausiuose kurortuose, todėl nepraleiskite progos keliauti į Turkiją šią vasarą ir pašėlti per atostogas! 

Nemokamos pramogos poilsiautojams

         Turkija ne veltui laikoma viena populiariausių vasaros sezono krypčių. Kelionės į Turkiją vykdomos net 8 mėnesius nuo balandžio iki pat spalio pabaigos. Kodėl? Nesunku atspėti - čia pasirodyti suvažiuoja ne vienas elitinis atlikėjas, žinomas visame pasaulyje, todėl norinčių pasilinksminti ir pasiklausyti geros muzikos atostogų metu Turkijos kurortuose susirenka tūkstančiai. Puiki žinia keliaujantiems į Turkiją - visuose viešbučių organizuojamuose koncertuose ir festivaliuose, turistai, atostogaujantys viešbučiuose, gali lankytis nemokamai! 

Pramogų sostinė Kemeras

          Kemeras – jaunimo atostogų ir pramogų sostinė šią vasarą keliaujantiems į Turkiją tikrai neleis liūdėti. Viešbutis Rixos Sungate ruošia tikrai įspūdingą koncertinę vasaros programą. Gegužės 2-8 dienomis praūš jau kelis metus rengiamas rusiškos muzikos festivalis Mayfest 2020, kuriame pasirodys tokie atlikėjai kaip Timati, Artur Pirozhkov, Grigory Leps ir daug kitų.

          Nyderlandų atlikėja Eva Simons, charizmatiškieji vokiečiai Boney M ir garsiųjų Queen dainas iš naujo įgarsinantys Queen Tribute iš Ispanijos gegužės 24-26 dienomis pasirodys Rixos Sungate organizuojamame “Music Fest 2020”

         Alva Donna World Palace viešbutis sezoną taip pat pradeda triukšmingai, čia gegužės pradžioje rengiamas muzikos festivalis su atlikėjais Monatik iš Ukrainos, Klava Koka ir Zivert iš Rusijos. Liepos 31-ąją čia pasirodyti planuoja ir Rumunijos žvaigždė bei superhito Mr. Saxobeat atlikėja Alexandra Stan. Jei gegužės 1-5 dienomis atostogausite Orange County Kemer viešbutyje, pakliūsite į tikrą muzikos fiestą - čia lankytojus linksmins 5Sta Family, Klava Koka, Sard, Dhzaro & Khanza ir kiti. 

Pasaulinio lygio garsenybės Beleke

      Koncertų ir festivalių gausa pasigirti gali ir Beleko kurortas, viena iš populiariausių kelionių į Turkiją krypčių, jame taip pat spindės ryškios pasaulio muzikos žvaigždės. Gegužės 1-5 dienomis Calista Luxury Resort kviečia poilsiautojus į muzikos festivalį "Calista Mayfest / THT Music Summer", kuriame pasirodys tokie atlikėjai kaip Monatik, Zivert ir kiti, todėl atostogos tikrai nebus liūdnos! Regnum Carya vasaros sezoną atidarys su Grigorij Leps ir rusų estrados karaliaus Filipo Kirkorovo koncertais. 

 

          Vienas didžiausių viešbučių ir pramogų parkų Beleke "The Land of Legends" žada tikrai smagią vasaros pradžią ir laukia keliaujančių į Turkiją - gegužės 2, 4 ir 6 dienomis čia pasirodys atlikėjai Timati, Ruki vVerch ir Basta iš Rusijos. Jei planuojate keliones į Turkiją šiek tiek vėliau - apsistokite Bellis Deluxe vešbutyje Beleke, čia muzikos ritmais ir puikiais koncertais galėsite mėgautis visą vasaros sezoną - nuo gegužės iki pat rugsėjo čia pasirodys Rusijos atlikėjai Zivert, Artur Pirozhkov, Diana Arbenina, grupės 2mashi ir Gradusy bei Ukrainos žvaigždė Monatik. 

Šokių muzikos vasara

        Jei norite pasilinksminti ir paūžti su gerais ritmais Sidėje, viešbučiai World of Sunrise & Starlight kviečia į nepakartojamą Rumunijos atlikėjos ir pasaulinio garso žvaigždės Innos koncertą, jis įvyks gegužės 25-ąją - šokiai ir smagūs ritmai neišvengiami! Liepos 23-ąją čia pasirodys tarptautinio pripažinimo sulaukusi atlikėja Zivert. Alanijoje karštą vasarą tikrai nesunku bus rasti Utopia World viešbutyje, kur visą sezoną koncertuos muzikos pasaulio įžymybės - šokių muzikos meistrai Filatov & Karas, spalvingoji Inna ir kiti. 

Liepos ir rugpjūčio koncertinė programa

         Liepą ir rugpjūtį poilsiautojų kūnus ir širdis šildys ne tik kaitri Turkijos saulė, bet ir puiki koncertinė programa viešbučiuose! Pasaulinio lygio atlikėjai ir grupės pasiruošę sudrebinti populiariausius šalies kurortus savo pasirodymais. Jei norite linksmintis, šokti ir gerai praleisti laiką - ši vasara puikiai tam tiks!

 

 Koncerto data  Atlikėjas (Šalis)  Viešbučio pavadinimas  Kurortas
 Liepos 5d.  Dima Bilan (Rusija)

Port Nature Luxury

 Belekas
 Liepos 8d.  Irina Dubcova (Rusija)

 Alva Donna World Palace

 Kemeras
 Liepos 11d.  Maruv (Ukraina)

 Spice Hotel

 Belekas
 Liepos 13d.  Artur Pirozhkov (Rusija)

Rixos Sungate

 Kemeras
Liepos 14d.  Inna (Rumunija) 

Swandor Topkapi Palace

Antalija
Liepos 15d.  Vera Brezhneva (Rusija)

Port Nature Luxury

Belekas
Liepos 16d. Klava Koka (Rusija)

Belek Beach

 Belekas
Liepos 16d. Gradusy (Rusija)

Bellis Deluxe

Belekas
Liepos 17d. Nastia Kamenskich (Rusija)

Utopia World

Alanija
Liepos 20d. Grigorij Leps (Rusija)

Rixos Sungate

Kemeras
Liepos 21d. Hermes House Band (Nyderlandai)

Swandor Topkapi Palace

Antalija
Liepos 22d. Svetlana Loboda (Ukraina)

Lujo Bodrum

Bodrumas
Liepos 23d. Zivert (Rusija)

Starlight&Sunrise

Sidė

  

Koncerto data  Atlikėjas (Šalis)

Viešbučio pavadinimas

Kurortas
Rugpjūčio 3d. Jony (Azerbaidžanas)

Rixos Sungate

Kemeras
Rugpjūčio 3d. Dima Bilan (Rusija)

Port Nature Luxury

Belekas
Rugpjūčio 7d. Sergej Lazarev (Rusija)

Starlight&Sunrise

Sidė
Rugpjūčio 8d. Inna (Rumunija)

Swandor Topkapi Palace

Antalija
Rugpjūčio 10d. Svetlana Loboda (Ukraina)

Rixos Sungate

Kemeras
Rugpjūčio 11d. Swanky Tunes (Rusija)

Swandor Topkapi Palace

Antalija
Rugpjūčio 11d. Feduk (Rusija)

Alva Donna Exclusive

Belekas
Rugpjūčio 13d. Vera Brezhneva (Rusija)

Port Nature Luxury

Belekas
Rugpjūčio 18d. Inna (Rumunija) 

Swandor Topkapi Palace

Antalija
Rugpjūčio 18d. Feduk (Rusija)

Alva Donna World Palace

Kemeras
Rugpjūčio 20d. Monatik (Ukraina)

Bellis Deluxe

Belekas
Rugpjūčio 28d. Monatik (Ukraina)

Spice Hotel

Belekas
Rugpjūčio 29d. Artik & Asti (Ukraina)

Rixos Sungate

Kemeras

 

Naujienų prenumerata